Перегляд за Автор "Воропаєва, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ76546 Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна(2013) Лебеденко, Т. Є.; Воропаєва, Н. В.Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна, який включає розвідний цикл, бродіння суміші (закваски), виробничий цикл, заміс тіста з рецептурних компонентів опарним способом - на густій опарі, його бродіння, розподіл на куски та випікання, який відрізняється тим, що суміш (закваску) на початку розвідного циклу готують з борошна, з витяжки хмелю і цукру у відношенні 1:3:0,13, яка підлягає бродінню при температурі 25-30 °C, протягом 23-24 годин, до накопичення кислотності 8-10 градусів, готову хмелеву закваску використовують в кількості 20-25 % до маси борошна як природний розрихлювач.