Перегляд за Автор "Ходаков, І. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ91192 Корм для сільськогосподарських тварин(2014) Левицький, А. Т.; Ходаков, І. В.; Селіванська, І. О.; Паламарчук, Т. Ю.; Тюленіна, О. С.; Тюленіна, Ю. С.; Дімов, В.С.Корм для сільськогосподарських тварин, що містить комбікорм і борошно з виноградних вичавків, який відрізняється тим, що він містить борошно виноградних вичавків з розміром часток 0,4-0,8 мм.
- Документ95344 Корм для сільськогосподарських тварин(2014) Левицький, А. П.; Січкар, В. І.; Ходаков, І. В.; Семіванська, І. О.; Лапінська, А. П.Корм для сільськогосподарських тварин, що містить рослинний компонент і комбікормову продукцію, який відрізняється тим, що як рослинний компонент корм містить борошно із соєвої соломи з розміром частинок 0,1…0,8 мм.
- ДокументВплив різних рослинних олій на жирнокислотний склад ліпідів печінки щурів(2017) Левицький, А. П.; Ходаков, І. В.; Лапінська, А. П.Метою нашого дослідження стало порівняння впливу двох харчових рослинних олій: високоолеїнової соняшникової олії і високопальмітинової пальмової олії, на вміст ліпідів в печінці і на їх жирнокислотний склад, особливо, на вміст поліненасичених жирних кислот.
- ДокументДослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами(2016) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.Метою роботи було обґрунтування доцільності використання різних способів зневоднення виноградних вичавок та дослідження властивостей кінцевого продукту.
- ДокументКормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду(2018) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.; Тарасова, В. В.Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
- ДокументПерспективи використання макух та шротів високоолеїнового соняшника у комбікормовому виробництві(2017) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Ходаков, І. В.На сьогоднішній день структура світового споживання жирів та олій змінюється у бік зростання попиту на високоолеїнову соняшникову олію, що пов’язане з встановленням численних фактів негативного впливу на здоров’я людей пальмової олії, яка займає валову частку у складі харчових продуктів.