Перегляд за Автор "Цюндик, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106174 Спосіб виробництва кормової добавки(2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.1. Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю кількістю 88-92 мас. % і яблучні вичавки кількістю 8-12 мас. % подрібнюють окремо до розміру часток 2-3 мм, подрібнене зерно ячменю розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю з яблучними вичавками при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
- ДокументВикористання екструдованої кормової добавки в годівлі коней(2017) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.Екструдовану кормову добавку можна додавати до основного раціону коней або замінювати частину раціону, це покращить смак кормової суміші, підвищить апетит та стимулює травлення коней.
- ДокументВикористання нуту як джерела рослинного білку в годівлі сільськогосподарських тварин і птиці(2021) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
- ДокументМакуха насіння гарбуза у годівлі сільськогосподарських тварин і птиці(2020) Фігурська, Л. В.; Цюндик, О. Г.Сьогодні у годівлі тварин використовують нетрадиційні кормові продукти, до яких відноситься і гарбузова макуха. Розглянуто гарбузову макуху як високобілковий кормовий продукт, приведено її хімічний склад та надано рекомендіції по її використанню.
- ДокументПереваги модульних комбікормових заводів(2020) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.Модульний принцип побудови комбікормових заводів останнім часом активно розвивається. Важливою умовою такого принципу є короткий термін проектування підприємства та короткий строк окупності.
- ДокументПерспективи використання відходів очищення картоплі в годівлі сільськогосподарських тварин(2019) Лапінська, А. П.; Цюндик, О. Г.Виробництво картоплі – важлива складова агропромислового комплексу України, що формує сучасну спеціалізацію рослинництва. Картопля стоїть на п’ятому місці за значенням після пшениці, кукурудзи, рису та ячменю як джерело калорій. У світі майже половину виробництва картоплі використовують в їжу, близько 35 % – на корм худобі і 10% використовують як посадковий матеріал.
- ДокументПерспективи використання морквяних вичавок в годівлі коней(2018) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.В раціонах коней все частіше використовують натуральні кормові добавки, в склад яких сходять побічні продукти рослинного походження, в тому числі морквяні вичавки.
- ДокументРемонтний молодняк свиней, як фундамент для прибутковості свинарства(2022) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
- ДокументСучаснi технології виробництва безпечних комбікормів(2021) Фiгурська, Л. В.; Цюндик, О. Г.
- ДокументУдосконалення технології виробництва комбікормів для коней(ОНАХТ, 2016) Цюндик, О. Г.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 - технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур. Дисертаційну роботу присвячено удосконаленню технології виробництва ком бікормів-концентратів для коней. Теоретично і експериментально обґрунтовано новий спосіб виробництва кормової добавки для коней та включення її до складу комбікормів-концентратів з метою зменшення вартості рецептів комбікормів. Розроблено рецепти комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней з урахуванням потреби тварин у поживних та біологічно активних речовинах. Розроблено схему технологічного процесу та технічні умови виробництва екструдованої кормової добавки, а також технологічну схему та технічні умови виробництва комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней. Впровадження розробленої технології виробництва комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней доцільне та ефективне, що було підтверджено промисловою апробацією на базі комбікормового заводу ТОВ «Агротрейд-Юг» та зоотехнічним експериментом в промислових умовах на базі філії «Одеський іподром» ДП «Конярство України».
- ДокументХімічний склад кормової добавки для коней(2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.Мета дослідження полягала в обґрунтуванні можливості виготовлення екструдованої кормової добавки для коней із суміші зерна ячменю і яблучних вичавок.