Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Реалізація високого туристичного потенціалу Одеського регіону потребує висококваліфікованих фахівців з широким спектром знань, як традиційних класичних так і інноваційних, і не менш цікавих і популярних автентичних, національних, ретроінноваційних основ приготування страв і напоїв, їх подачі і реалізації.
Опис
Лебеденко Т. Є. Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, А. К. Д’яконова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 156–158. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
ресторанний бізнес, бізнес Одещини, етногастрономічний туризм
Бібліографічний опис