Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, метою якого було визначення раціональних параметрів процесу змішування виноградного борошна з пшеничним. Об'єкт дослідження - процес змішування, предмет - композитна суміш борошна пшеничного та виноградного.
Опис
Моторна О. О. Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтами / О. О. Моторна, Н. В. Хоренжий, О. С. Волошенко // Майбутній науковець – 2017: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., Сєвєродонецьк, 1 груд. 2017 р. / Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля. – Сєвєродонецьк, 2017. – С. 169–171 : рис.
Ключові слова
пшеничне борошно, мікроінгредієнти, виноградне борошно, фортифікація борошна
Бібліографічний опис