Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу

Ескіз недоступний
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завдяки безлічі історичних перипетій на території України, цей візерунок взаємних впливів та запозичень неймовірно складний та цікавий і дав свою неповторну різнобарвну картину культури та існування. Не зважаючи на таке розмаїття продуктів і страв є основні елементи, які формують «ядро» української кухні та визначають найбільш характерні риси.
Опис
Ткачук О. В. Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу / О. В. Ткачук, Т. Є. Лебеденко, Т. П. Новічкова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 162–164. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
українська кухня, slow food, розвиток бізнесу, ресторанний бізнес
Бібліографічний опис