Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто загальносвітові тенденції останніх років на ринку хлібобулочних виробів Європи, Американського континенту, Азії. Проаналізовано низку причин зростання популярності хлібної продукції, виготовленої за традиційними національними технологіями, які передбачають використання заквасок. Визначено перспективне для ринку України удосконалення асортименту хлібобулочної продукції за рахунок розширення випуску елітних сортів.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Відродження старовинних технологій: артизанський хліб на спонтанних заквасках – новий тренд хлібопекарського і ресторанного бізнесу / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Н. Л. Карацуба // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 13 верес. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій та ін. – Київ, 2018. – С. 48–53. – Бібліогр.: 20 назв.
Ключові слова
хлібопекарський бізнес, ресторанний бізнес, артизанський хліб, спонтанні закваски
Бібліографічний опис