Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Лебеденко Т. Є. Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесу / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 139–140. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
національні традиції хлібопекарних виробів, приготування хлібопекарних виробів, розвиток ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис