Інтелектуальний капітал підприємств плодоовочеконсервної галузі України
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Інтелектуальний капітал – це інтелектуальний потенціал, який використовується суб'єктами
господарювання у процесі виробництва з метою отримання доходу. На сьогоднішній день підприємства плодоовочеконсервної галузі є одними з ключових
підприємств харчової промисловості України та важливим є їх розвиток за рахунок використання
передових технологій, які мають бути насамперед безпечними. В роботі розглянуто складові структури інтелектуального капіталу, проблеми на шляху формування і використання інтелектуального
капіталу підприємств та надано рекомендації по підвищенню та ефективному використанню інтелектуального капіталу в Україні.
Опис
Крупіна С. В. Інтелектуальний капітал підприємств плодоовочеконсервної галузі України / С. В. Крупіна, О. А. Мухаметова // Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.–практ. конф., Одеса, 18 верес. 2020 р. / Одес. нац. політехн. ун-т та ін. – Дніпро, 2020. – С. 24–25. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
інтелектуальний капітал, плодоовочеконсервна галузь України, інтелектуальний потенціал