103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, цукор-пісок, маргарин столовий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш водних екстрактів шипшини і меліси.
Опис
Пат. на корисну модель 103946 Україна, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба / Гулько Г. В., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 05786 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1.
Ключові слова
пшеничний хліб, водний екстракт шипшини, водний екстракт меліси, виробництво пшеничного хліба
Бібліографічний опис