104661 Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що додатково містить водний екстракт м'яти.
Опис
Пат. на корисну модель 104661 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/38 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування житньо-пшеничного хліба / Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О., Нікулін А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07960 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 10.02.2016, Бюл. № 3.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, водний екстракт м'яти, борошно пшеничне
Бібліографічний опис