104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси.
Опис
Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.
Ключові слова
пшеничний хліб, пшеничне борошно, водний екстракт меліси, приготування пшеничного хліба
Бібліографічний опис