Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
Опис
Волошенко, О. С. Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей / О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий, К. С. Дєткова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 39–41 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
хлібопекарські властивості, борошняні суміші
Бібліографічний опис