100022 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів, що включає приготування живильного середовища шляхом змішування борошна пшеничного вищого ґатунку з активуючою добавкою, внесення в живильне середовище подрібнених пресованих хлібопекарських дріжджів, перемішування отриманої суміші і наступну витримку, який відрізняється тим, що як активуючу добавку використовують водний екстракт глоду, а процес здійснюють при співвідношенні борошно пшеничне вищого ґатунку: екстракт глоду: пресовані дріжджі, рівному (2-3):(7-9):1 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що екстракт глоду готують шляхом замочування у воді подрібнених плодів протягом 55-65 хвилин при температурі 22-26 °C та екстрагування протягом 30 хвилин при 98-102 °C.
Опис
Пат. на корисну модель 100022 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01). Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів / Гардаушенко Г. М., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201410620 ; заявл. 29.09.2014 ; опубл. 10.07.2015, Бюл. № 13.
Ключові слова
хлібопекарські пресовані дріжджі, активування дріжджів, живильне середовище, борошно пшеничне, водний екстракт глоду, екстрагування
Бібліографічний опис