101336 Спосіб автоматичного регулювання параметрів мікроклімату в приміщенні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного регулювання параметрів мікроклімату в приміщенні, що передбачає вимірювання і регулювання відносної вологості повітря в приміщенні, шляхом зміни витрат води на зволоження повітря, вимірювання температури повітря на виході зонального зволожувача і в приміщенні, та вимірювання і регулювання температури в приміщенні шляхом зміни частоти обертання електродвигуна холодильного компресора, який відрізняється тим, що регулювання температури в приміщенні здійснюють одночасною зміною частоти обертання електродвигуна холодильного компресора і переміщення кватирки пропорційно значенню відхилення від заданого значення суми відхилень поточних значень температури в приміщенні і швидкості її зміни, а при зниженні вказаної суми відхилень нижче заданого значення, кватирку установлюють у вихідне положення, при цьому задане значення температури в приміщенні корегують пропорційно відхиленню поточного значення температури повітря на виході зонального зволожувача.
Опис
Пат. на корисну модель 101336 Україна, МПК (2015.01) F24F 5/00. Спосіб автоматичного регулювання параметрів мікроклімату в приміщенні / Муратов В. Г., Ананський Д. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201501072 ; заявл. 10.02.2015 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.
Ключові слова
мікроклімат в приміщенні, автоматичне регулювання, вимірювання вологості повітря, регулювання вологості повітря, зволоження повітря, температура повітря, зональний зволожувач, холодильний компресор, частота обертання електродвигуна
Бібліографічний опис