101372 Композиція інгредієнтів для приготування продукту «Швидкозаморожений овочевий салат з водоростями»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Композиція інгредієнтів для приготування продукту, що містить ламінарію і овочевий компонент, яка відрізняється тим, що додатково містить спіруліну та фукус, а як овочевий компонент - перець солодкий, горошок зелений, капусту броколі, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: перець солодкий 22-30 горошок зелений 12-20 капуста броколі 18,5-25 ламінарія відварена 22-30 спіруліна 3-35 фукус (порошок) 0,5-1. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить спіруліну у вигляді порошку в кількості 3-5 %. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить відварену спіруліну в кількості 25-35 %.
Опис
Пат. на корисну модель 101372 Україна, МПК A23L 1/325 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування продукту «Швидкозаморожений овочевий салат з водоростями» / Козонова Ю. О., Авдєєва А. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201502152 ; заявл. 11.03.2015 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.
Ключові слова
салат з водоростями, швидкозаморожений овочевий салат, ламінарія, спіруліна, фукус, солодкий перець, зелений горошок, капуста броколі
Бібліографічний опис