Деякі аспекти використання екструдування для зневоднення вологих кормових засобів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технологія переробки таких потенційно небезпечних кормових засобів з високою початковою вологістю, як кормові трави, корене- та бульбоплоди, м’ясні субпродукти, гідробіонти, повинна мінімізувати появу та ріст патогенної мікрофлори.
Опис
Хоренжий, Н. В. Деякі аспекти використання екструдування для зневоднення вологих кормових засобів / Н. В. Хоренжий // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 17-18.
Ключові слова
екструдування, зневоднення кормових засобів, вологі кормові засоби
Бібліографічний опис