Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було обґрунтування доцільності використання різних способів зневоднення виноградних вичавок та дослідження властивостей кінцевого продукту.
Опис
Левицький, А. П. Дослідження якості виноградних вичавок, зневоднених різними способами / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. В. Ходаков // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 7-9.
Ключові слова
виноградні вичавки, якість виноградних вичавок, зневоднені виноградні вичавки
Бібліографічний опис