Загальна концепція та один з напрямів забезпечення населення України хлібопекарною продукцією високої харчової цінності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено ефективність використання ароніїї чорноплідної в технології хлібобулочних виробів, як збагачувача харчової цінності так і живильного середовища для дріжджів, що в свою чергу відобразилось в покращенні якості готових виробів – пористості, кислотності, питомого об'єму, а також таких показників як газоутворююча здатність, інтенсивність газоутворення в тісті, бродильна активність та підйомна сила.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Загальна концепція та один з напрямів забезпечення населення України хлібопекарною продукцією високої харчової цінності / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 111-113. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
населення України, хлібопекарна продукція, висока харчова цінність
Бібліографічний опис