76546 Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна, який включає розвідний цикл, бродіння суміші (закваски), виробничий цикл, заміс тіста з рецептурних компонентів опарним способом - на густій опарі, його бродіння, розподіл на куски та випікання, який відрізняється тим, що суміш (закваску) на початку розвідного циклу готують з борошна, з витяжки хмелю і цукру у відношенні 1:3:0,13, яка підлягає бродінню при температурі 25-30 °C, протягом 23-24 годин, до накопичення кислотності 8-10 градусів, готову хмелеву закваску використовують в кількості 20-25 % до маси борошна як природний розрихлювач.
Опис
Пат. на корисну модель 76546 Україна, МПК А21D 8/02 (2006.01), А21D 8/04 (2006.01). Спосіб виробництва бездріжджових хлібобулочних виробів із пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Воропаєва Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201206903 ; заявл. 05.06.2012 ; опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1.
Ключові слова
пшеничні хлібобулочні вироби, бездріжджові хлібобулочні вироби, виробництво хлібобулочних виробів, пшеничне борошно, витяжка хмелю, цукор
Бібліографічний опис