125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа 4-7 хв., темперують 15-25 хв., сушать до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 17-19 %, відволожують 1-2 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
Опис
Пат. на корисну модель 125890 Україна, МПК (2018.01) A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/135 (2016.01), B02B 1/00, B02C 4/00. Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна» / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Волошенко О. С., Хоренжий Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201800091 ; заявл. 02.01.2018 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10.
Ключові слова
виробництво круп, вівсяні крупи, вівсяна плющена крупа «Традиційна», очищення зерна, пропарювання зерна, шліфування зерна, сортування зерна, плющення зерна, голозерний овес, темперування зерна, сушіння зерна, зволоження зерна
Бібліографічний опис