Перегляд за Автор "Іванченкова, Л. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 41
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАудит. (Основи державного, незалежного професійного та внутрішнього аудиту)(2012) Немченко, В. В.; Редько, К. О.; Редько, О. Ю.; Кононенко, В. А.; Іванченкова, Л. В.; Скляр, Л. Б.; Ткачук, Г. О.; Хомутенко, А. В.; Хомутенко, В. П.Підручник розкриває теоретичні основи аудиту. Він підготовлений на базі передового досвіду розвитку аудиту в Україні. Використовується світовий і європейський досвід у розвитку аудиту, документи Аудиторської палати України. Підручник розраховано на економістів, фінансистів, бухгалтерів, аудиторів, викладачів, аспірантів, студентів.
- ДокументБагатогранність визначення поняття «конкуренція» та «конкурентоздатність»(2019) Іванченкова, Л. В.; Стасюкова, К. В.Дослідженням конкуренції займаються вчені вже досить довгий час, при цьому існує багато поглядів щодо конкуренції, і це поняття змінювалось в залежності від трансформаційних процесів в економіці.
- ДокументБізнес-планування підприємств сфери гостинності: методика та структура розробки(2021) Іванченкова, Л. В.; Скляр, В. Ю.
- ДокументВажливість викладання дисципліни «Бізнес планування в сфері гостинності» для магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»(2021) Іванченкова, Л. В.; Скляр, В. Ю.
- ДокументВикористання моніторингу і контролю фінансово-економічних результатів в практиці діяльності підприємств харчової промисловості(2019) Іванченкова, Л. В.Моніторинг і контроль, як і вся економічна наука, вивчає проблеми розширеного суспільного відтворення та тісно взаємозалежний із стратегічним плануванням, управлінням й обліком. Розглянуто використання моніторингу і контролю фінансово-економічних результатів в практиці діяльності підприємств харчової промисловості.
- ДокументВикористання інформаційних технологій в навчальному процесі кафедри обліку та аудиту(2018) Іванченкова, Л. В.; Скляр, Л. Б.; Ткачук, Г. О.На сьогодні залишаються невирішеними питання, які безпосередньо стосуються чіткого обґрунтування ефективного використання новітніх комп’ютерних та інформаційних технологій при викладанні облікових дисциплін. Актуальним питанням також залишається ознайомлення студентів із прикладними програмними розробками, що стосуються автоматизації облікового процесу підприємства.
- ДокументВнутрішньогосподарський контроль державних установ: підходи, елементи, принципи(2021) Іванченкова, Л. В.
- ДокументВнутрішньогосподарський контроль у системі управління харчовим підприємством(2022) Іванченкова, Л. В.; Ткачук, Г. О.; Скляр, Л. Б.
- ДокументДержавний нагляд: актуальні проблеми(2017) Іванченкова, Л. В.Контрольно-ревізійна робота відіграє важливу роль в господарському механізмі управління народним господарством, оскільки координує і погоджує ряд однорідних процесів, виконання яких здійснюється колективом працівників.
- ДокументДержавний фінансовий та податковий контроль: зміни та нововведення(2021) Іванченкова, Л. В.; Скляр, Л. Б.
- ДокументМетодичні аспекти виконання випускної роботи бакалаврів спеціальності «Облік і оподаткування»(2019) Ткачук, Г. О.; Іванченкова, Л. В.; Скляр, Л. Б.Випускна робота є результатом освоєння студентами спеціальних знань та фахових компетенцій протягом восьми семестрів та свідчить про рівень теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців в галузі бухгалтерського обліку, контролю та оподаткування.
- ДокументМетодичні прийоми внутрішньогосподарського контролю(2018) Іванченкова, Л. В.Методика внутрішньогосподарського контролю являє собою систему способів i прийомів, за допомогою яких здійснюються процедури з перевірки господарської діяльності підприємства. Вона характеризується сукупністю способів вивчення законності, вірогідності, доцільності й документальної обґрунтованості здійснених операцій, виявлення негативних явищ у господарській діяльності підприємства, визначення матеріального збитку.
- ДокументМоніторинг і контроль фінансових результатів діяльності на підприємствах харчової промисловості(2020) Іванченкова, Л. В.Функціонування харчових підприємств в умовах жорсткої конкурентної боротьби, зумовлює потребу у формуванні й використанні дієвого інструментарію оперативного управління діяльністю підприємств, складовою яких є методи й засоби діагностики фінансово-економічного стану, здатні забезпечити своєчасне попередження й подолання кризових ситуацій, що мають негативний вплив на ефективність діяльності підприємства.
- ДокументМоніторинг і контроль фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств(ОНАХТ, 2019-06-12) Іванченкова, Л. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методологічних та прикладних засад формування комплексної системи моніторингу та контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств. Розроблено концепцію формування якісно нової гнучкої підсистеми внутрішньогосподарського контролю у системі управління харчовим підприємством, відповідно до співвідношення елементів централізації й децентралізації управлінських функцій у рамках підприємств та об’єднань. Запропоновано механізм фінансово-економічної безпеки, як елемент механізму управління харчовим підприємством, який характеризує взаємозв'язок і взаємодію між окремими процесами фінансово-господарської діяльності підприємства. Обґрунтовано рекомендації з формування ефективної інформаційноаналітичної підсистеми системи моніторингу й контролю фінансовоекономічних результатів діяльності харчових підприємств, яка поєднує в собі всі види інформації, канали інформації з необхідною надійністю, швидкістю передачі й пропускною здатністю.
- ДокументМоніторинг і контроль фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств(2019) Іванченкова, Л. В.Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методологічних та прикладних засад формування комплексної системи моніторингу та контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств. Розроблено концепцію формування якісно нової гнучкої підсистеми внутрішньогосподарського контролю у системі управління харчовим підприємством, відповідно до співвідношення елементів централізації й децентралізації управлінських функцій у рамках підприємств та об’єднань. Запропоновано механізм фінансово-економічної безпеки, як елемент механізму управління харчовим підприємством, який характеризує взаємозв'язок і взаємодію між окремими процесами фінансово-господарської діяльності підприємства. Обґрунтовано рекомендації з формування ефективної інформаційно-аналітичної підсистеми системи моніторингу й контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств, яка поєднує в собі всі види інформації, канали інформації з необхідною надійністю, швидкістю передачі й пропускною здатністю.
- ДокументМоніторинг і контроль фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств: теорія, методологія, практика(Швець В.М., 2018) Іванченкова, Л. В.В монографії досліджується широке коло питань моніторингу і контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств. Обгрунтовано методологічні та методичні засади і розроблено практичні рекомендації щодо виришення важливої наукової і практичної проблеми з моніторингу і контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств. Сформовано методологічний базис моніторингу й контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств, який реалізує органічний зв`язок і взаємодію загальнонаукових принципів пізнання та локальної методології фінансово-господарського контролю. На основі узагальнення й систематизації наукових уявлень про особливості функціонyвання й оцінки фінансово-економічних систем виявлено релевантні підходи до інтерпретації, класифікації й моніторингу харчових підприемств. Обrрунтоваио принципи й завдання наукової організації й планування контрольно-моніторингового процесу фінансово-економічних результатів харчових підприємств. Розроблено рекомендації з формування ефективної інформаційно-аналітичної підсистеми системи моніторингу й контролю фінансово-економічних результатів діяльності харчових підприємств. Монографія складаеться з передмови, чотирьох розділів, післямови та списку використаних джерел. Матеріали монографії стануть у нагоді студентам вищих навчальних закладів, науковцям, викладачам, аспірантам, фахівцям та власникам різних сфер бізнесу, пересічним громадянам які цікавляться моніторингом і контролем фінансово-економічних результатів діяльності підприємств.
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
- ДокументНауково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні(Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
- ДокументНеобхідність моніторингу та контролю в практичній діяльності підприємств харчової промисловості(2019) Іванченкова, Л. В.Розглянуто роль моніторингу і контролю на підприємствах харчової промисловості.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »