Перегляд за Автор "Іоргачова, К.Г."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання борошна з пшениці ваксі в технології галет на основі крохмальних сиропів(2015) Іоргачова, К.Г.; Хвостенко, К.В.; Приз, І.В.В ході проведення роботи нами було досліджено можливість повної заміни цукру на мальтозний сироп в рецептурі галет «Арктика».
- ДокументВикористання борошна пшениці ваксі для уповільнення черствіння сирцевих пряників(2014) Іоргачова, К.Г.Вивчався вплив заміни 25, 50, 75 і 100% хлібопекарського пшеничного борошна на безамілозне для стабілізації якості сирцевих пряників при зберіганні.
- ДокументВикористання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів(2014) Іоргачова, К.Г.Встановлено, що використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технологіях борошняних виробів сприятиме розширенню асортименту функціональних виробів, підвищенню їх якості та харчової цінності.
- ДокументЗміна якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні(2014) Іоргачова, К.Г.Вивчався вплив нехлібопекарських видів борошна на зміну якісних характеристик бісквітів при зберіганні.
- ДокументО мотивації самостійної роботи студентів(2017) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Саме самостійна робота формує у студента готовність до самоосвіти, створює базу безперервної освіти протягом життя, можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, здатність адаптуватися та орієнтуватися у професійному просторі, а якщо потрібно, змінювати спеціалізацію, бути свідомим і активним громадянином і творцем.
- ДокументОптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів(2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.