Перегляд за Автор "Ірха, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології концентрованого соку столового буряка(ОТІХП, 1994) Ірха, Л. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів. Розроблено принципово нову технологію високоякісного екологічно чистого концентрованого бурякового соку з використанням процесів мікробіологічної ферментації і мембранного розділення. Запропонована схема комплексної переробки коренеплодів столового буряку, яка забезпечує крім виробництва КБС безвідхідність, економічність та повну утилізацію ряду вторинних продуктів на харчові та кормові цілі. Практична цінність роботи підтверджується актом виробництва дослідно-промислової партії КБС згідно запропонованої технології на Іллічівському консервному заводі (м.Одеса).