Перегляд за Автор "Білобров, С. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка рецептури безлактозного молочного десерту(2020) Трубнікова, А. А.; Засідкевич, А. В.; Білобров, С. В.Мета даної роботи – обґрунтування та розробка рецептури безлактозного молочного збивного десерту на основі безлактозного білкового концентрату маслянки, отриманого мембранними способами.
- ДокументРозробка технології пектиновмісного сухого продукту з кори дерев хвойних порід(2020) Чабанова, О. Б.; Ткаченко, Н. А.; Білобров, С. В.Мета даної роботи – розробка технології сухого пектиновмісного продукту з нетрадиційної вторинної рослинної сировини (кори хвойних дерев) для використання у харчовій промисловості.