Перегляд за Автор "Білоконь, Т. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі(ОДАХТ, 1995) Білоконь, Т. І.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - технологія консервованих харчових продуктів. Встановлено і науково обгрунтовано, що ферментативний метод екстракції пектинових речовин з яблучних вичавок є високоефективним і енергозберігаючим методом отримання високоякісних пектинових концентратів. Розроблена технологія пектинових екстракту і концентрату пройшла виробничі випробування і показала можливість її реалізації в існуючому технологічному процессі. В роботі наводяться дані економічної ефективності процесу. Розроблено технології нових желейних і лікувально-профілактичних фруктово-овочевих консервованих продуктів на основі пектинових екстракту і концентрату.