Перегляд за Автор "Васильєв, С. В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти(2019) Станкевич, Г. М.; Васильєв, С. В.Метою даної роботи було дослідження впливу тривалості термічної обробки спельти на її схожість.
- ДокументДослідження геометричних характеристик зерна спельти(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Овсянникова, Л. К.; Васильєв, С. В.Геометричні розміри зерна відіграють значну роль в обґрунтуванні режимів післязбиральної обробки зерна. В першу чергу, це стосується процесу очищення зерна від домішок, який вимагає правильного вибору форми і розмірів отворів решіт на сепараторах. Геометричні характеристики зерна входять у математичні моделі процесів сепарування, вентилювання, сушіння, здрібнення та інших.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей спельти(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Папук, Н. В.Для такої недостатньо вивченої культури як спельта, гігроскопічні властивості практично не вивчені, що і визначило мету проведеної роботи.
- ДокументДослідження розмірних характеристик зерна спельти(2022) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей полб’яних пшениць(2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Васильєв, С. В.; Кессар, Н. В.Метою виконаної роботи були дослідження фізико—механічних властивостей (ФМВ) та геометричних розмірів полб’яних пшениць у порівнянні з м’якою озимою, що дозволить обґрунтувати режими їх післязбиральної обробки та зберігання.
- ДокументДіяльність методиста як невід'ємний складник забезпечення якості вищої освіти(2021) Васильєв, С. В.; Лупол, С. В.
- ДокументЗерно полби – перспективна сировина для продуктів функціонального призначення(2017) Васильєв, С. В.; Папук, Н. В.Полба завдяки своєму складу може бути цінною сировиною для продуктів функціонального призначення, але необхідно вдосконалити технологію післязбирального оброблення цієї пшениці.
- ДокументПро практичний досвід освітнього співробітництва між ОНАХТ і Коледжем промислової автоматики та інформаційних технологій(2019) Андріяш, Т. П.; Васильєв, С. В.Сьогодні вища освіта в Україні перебуває на етапі реформування, що зумовлює необхідність створення нових моделей і форм організації навчального процесу, посилення уваги до підвищення професіоналізму науково-педагогічних працівників.
- ДокументФілософське розуміння здорового способу життя(2016) Васильєв, С. В.У Статутi Всесвiтньої органiзацiї охорони здоров'я зазначено, що здоров'я - це «стан повного фiзичного, духовного й соцiального благополуччя, а не лише вiдсутнiсть хвороб i фiзичних вад». Iз фiлософського погляду здоров'я - це гармонiйне поєднання фiзичних i духовних якостей людини, мiра внутрiшньої та зовнiшньої рiвноваги.