Перегляд за Автор "Дубатовка, Г. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ31930 Спосіб виробництва сухих ковбас(2008) Віннікова, Л. Г.; Дубатовка, Г. В.; Асауляк, А. В.; Гарбуз, В. Г.Спосіб виробництва сухих ковбас, що передбачає підготовку сировини, приготування фаршу, наповнення оболонок, осаджування, копчення та сушіння, який відрізняється тим, що перед осаджуванням здійснюють термічну активацію, яку проводять в два етапи, при цьому на І-му етапі батони піддають термічній обробці при 43-47 °С до досягнення температури фаршу в центрі батона 36-38 °С, а на ІІ-му етапі батони піддають термічній обробці при 48-52 °С до досягнення температури фаршу в центрі батона 39-41 °С.