Перегляд за Автор "Дідик, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОптимізація складу молочно-вівсяної суміші у технологіях ферментованих комбінованих йогуртових продуктів(2017) Ткаченко, Н. А.; Дідик, О.Проведені дослідження по розробці нових видів комбінованих молочно-вівсяних йогуртових продуктів та визначені оптимальні масові частки нормалізованого молока, вівсяного борошна для дитячого харчування та фруктози у складі суміші для їх виробництва. Ферментовані молочно-вівсяні згустки, отримані із сумішей з оптимальним складом сировинних інгредієнтів, мають нормовані фізико-хімічні, високі органолептичні та пробіотичні характеристики.