Перегляд за Автор "Значек, Р.Р."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження мікроструктури зернових хлібців оздоровчого призначення(2015) Значек, Р.Р.Досліджена внутрішня мікроструктура зразків зернових хлібців, збагачених рослинними компонентами, а саме шипшиною, та контрольного зразка.
- ДокументНапрями покращення споживних властивостей зернових хлібців(2015) Значек, Р.Р.Для розширення асортименту зернових хлібців до їх складу пропонується вводити, як додаткові рослинні компоненти, такі види добавок: розторопшу, горобину, шипшину, екстракт зеленого чаю; це приведе до збагачення цих виробів вітамінами, макро- і мікроелементами та іншими біологічно активними речовинами.