Перегляд за Автор "Капрельянц, Леонід Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіологічна хімія з основами фізіології харчування(Факт, 2023) Капрельянц, Леонід ВікторовичКурс лекцій «Біологічна хімія з основами фізіології харчування» за змістом відповідає програмі курсу «Біологічна хімія з основами фізіології харчування», в якому розглянуті питання будови, властивостей і метаболізму основних органічних сполук, які зустрічаються в біоб’єктах. Розглянута роль біохімічних процесів при зберіганні та переробці харчової сировини і продуктів. Викладені поняття сучасної нутриціології, теоретичні основи і роль харчування в забезпеченні життєдіяльності людини. Для студентів ЗВО, що навчаються за спеціальностями (181) «Харчові технології», (162) «Біотехнології та біоінженерія», (183) «Технологія захисту навколишнього середовища» всіх форм навчання.