Перегляд за Автор "Караман, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти(2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Караман, Ю. В.; Репчинська, А. С.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти, в якій шляхом введення нових інгредієнтів, забезпечити подовження терміну її зберігання, підвищення біологічної цінності готового продукту, надання йому функціональних властивостей (профілактики стресу).
- Документ138985 Композиція інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off"(2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Репчинська, А. С.; Караман, Ю. В.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни підсолоджувала і виду насіння забезпечити підвищення біологічної і харчової цінності готового продукту та надання йому функціональних властивостей (профілактика стресу).
- ДокументПрофесійні захворювання кухарів та працівників кухні(2018) Караман, Ю. В.Професійні захворювання – одна з небагатьох причин порушення працездатності, зменшення середньої тривалості життя, погіршення виробництва, тому дотриманню оптимальних умов праці варто приділяти багато уваги.