Перегляд за Автор "Карацуба, Н. Л."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання фітоекстрактів для покращення структурно-механічних властивостей тіста зі слабкого борошна(2017) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В. О.; Карацуба, Н. Л.Однією з задач сучасного хлібопечення є пошук безпечних способів регулювання реологічних властивостей пшеничного тіста, зумовлених зниженою якістю борошна, що надходить на підприємства галузі.
- ДокументВиробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменю(2021) Макарова, О. В.; Фатєєва, А. С.; Карацуба, Н. Л.
- ДокументВплив синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів(2018) Коркач, Г. В.; Карацуба, Н. Л.В роботі проводили експерименти по розробці і дослідженню впливу синбіотичного комплексу на безпечність вафельних виробів.
- ДокументДипломне і курсове проектування у формуванні готовності випускників до інноваційної діяльності(2019) Лебеденко, Т. Є.; Толстих, В. Ю.; Карацуба, Н. Л.; Коркач, Г. В.Аналіз сучасної економічної політики України показує, що підґрунтям для її стабілізації та стратегічного розвитку має стати високий рівень конкурентоспроможності вітчизняних товарів і підприємств на зовнішньому та внутрішньому ринку. Для вирішення цієї задачі потрібна системна організація науково-дослідної та інженерно-інноваційної діяльності по створенню енерго- і ресурсоощадних виробництв, які забезпечують отримання високої якості продукції.
- ДокументОсобливості виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів(2022) Павловський, С. М.; Карацуба, Н. Л.