Перегляд за Автор "Кац, А. К."
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
- Документ148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»(2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.
- ДокументАналіз ефективності відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеваторпром»(2019) Шпак, В. М.; Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Борта, А. В.Впродовж останніх років на ТОВ «Укрелеваторпром» спільно з науковцями та студентами ОНАХТ проводяться роботи з дослідження ефективності ліній приймання та відпускання зерна різними видами транспорту, зокрема водного, який забезпечує експортну складову діяльності підприємства.
- ДокументВиконання курсових проєктів зі спеціальності − запорука успішного дипломного проєктування(2021) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
- ДокументВплив вологості на технологічні властивості гречки(2016) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Черниш, В. І.Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням.
- ДокументВідмінності приймання зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах і зернових терміналах(2018) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.Успішне виконання приймання зерна з автомобільного транспорту залежить від складу, кількості і продуктивності обладнання пристроїв, для визначення яких потрібно знати коефіцієнти нерівномірності надходження зерна на підприємство.
- ДокументДослідження геометричних характеристик зерна спельти(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Овсянникова, Л. К.; Васильєв, С. В.Геометричні розміри зерна відіграють значну роль в обґрунтуванні режимів післязбиральної обробки зерна. В першу чергу, це стосується процесу очищення зерна від домішок, який вимагає правильного вибору форми і розмірів отворів решіт на сепараторах. Геометричні характеристики зерна входять у математичні моделі процесів сепарування, вентилювання, сушіння, здрібнення та інших.
- ДокументДослідження гігроскопічних властивостей спельти(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Папук, Н. В.Для такої недостатньо вивченої культури як спельта, гігроскопічні властивості практично не вивчені, що і визначило мету проведеної роботи.
- ДокументДослідження кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеватопром»(2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.Мета роботи полягала в дослідженні кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на зерновому терміналі ТОВ «Укрелеваторпром» для підвищення ефективності його роботи.
- ДокументДослідження розмірних характеристик зерна спельти(2022) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.
- ДокументДослідження транспортних потоків надходження зерна залізницею на ТОВ «Укрелеваторпром»(2020) Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.На перспективу Міністерство аграрної політики планує збільшити посівні площі під зерновими, бобовими і олійними культурами, збільшити валовий збір зерна до 80 млн. тонн, а його експорт за кордон – удвічі.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-механічні властивості.
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей полб’яних пшениць(2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Васильєв, С. В.; Кессар, Н. В.Метою виконаної роботи були дослідження фізико—механічних властивостей (ФМВ) та геометричних розмірів полб’яних пшениць у порівнянні з м’якою озимою, що дозволить обґрунтувати режими їх післязбиральної обробки та зберігання.
- ДокументДослідження ґранулометричних характеристик зерна гречки(2016) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Черниш, В. І.Метою роботи є дослідження залежності гранулометричних характеристик зерна гречки від її вологості, що дозволить підвищити ефективність її очищення та фракціонування.
- ДокументКількісно-якісні характеристики автомобільного транспорту, що доставляє зерно пшениці на зерновий термінал(2022) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
- ДокументМетодологічні основи формування якостей сучасного викладача в ОНАХТ(2019) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.Викладач ЗВО повинен бути, перш за все, особистістю, яка наділена певними якостями і компетенціями, що допомагають в успішному здійсненні його діяльності: авторитетом, організаторськими здібностями, високою культурою поведінки, хорошим знанням дисципліни і здатним пробудити активність в студентах, навчити їх думати, самостійно приймати рішення.
- ДокументМетодологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки(2018) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.В цій статті було розглянуто методологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки.
- ДокументОбґрунтування режимів сушіння зерна гречки(2017) Кац, А. К.; Євдокимова, Г. Й.; Станкевич, Г. М.; Черниш, В. І.Метою роботи було дослідження хімічного складу зерна гречки в залежності від способів та режимів її сушіння.
- ДокументПорівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю(2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Луніна, Л. О.З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-технологічні властивості.
- ДокументПідвищення ефективності приймання зерна із залізничного транспорту на ТОВ «Укрелеваторпром»(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.Метою роботи було дослідження кількісних характеристик приймання зерна з залізниці на зерновому терміналі ТОВ «Укрелеваторпром» для підвищення ефективності його роботи.