Перегляд за Автор "Коваль, А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання біокоректорів поліфенольної природи у харчовій та парфумерно-косметичній промисловості(2017) Севастьянова, О. В.; Ткаченко, Н. А.; Котляр, Є. О.; Донченко, В. В.; Мушат, Т.; Коваль, А.Досліджувались отримані порошки шкірок та кісточок білого винограду «Шардоне». На основі даних кількісного визначення поліфенольних сполук, фізико-хімічних показників, сенсорних характеристик порошків розроблено рецептури з їх використанням у парфумерно-косметичній та харчовій промисловості.
- ДокументВикористання клатратів бета-циклодекстрину в косметичній продукції(2018) Севастьянова, О.; Дец, Н.; Ланженко, Л.; Коваль, А.Для отримання клатратів проведено експериментальні дослідження, в яких у якості основної сировини використовували бета-циклодекстрин та ялицеву ефірну олію. Отримання комплексів бета-циклодекстрину з ефірною олією було підтверджено методом термогравіметрії. Результати досліджень дозволять використовувати клатрати бета-циклодекстрину та ялицевої олії у косметичних засобах: у зубних пастах, ротових ополіскувачах, дезодорантах та інших косметичних продуктах.