Перегляд за Автор "Кордзая, Н.Р."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКорнеплодные овощи в хлебопечении(2010) Кордзая, Н.Р.Проводятся исследования по разработке и товароведной оценке качества новых видов хлеба на основе цельного зерна пшеницы с включением в их состав корнеплодов сельдерея, петрушки и пастернака.
- ДокументПросування товарів та послуг за допомогою Online-маркетингу(2015) Кордзая, Н.Р.В умовах широкого застосування комп’ютерних технологій в усіх сферах діяльності та збільшення кількості користувачів Інтернету просування товару у Всесвітній мережі стає все більш доцільним.
- ДокументРасширение ассортимента хлеба повышенной пищевой ценности(2008) Кордзая, Н.Р.Проводятся исследования по оптимизации потребительских свойств хлеба, а именно, по разработке рецептур новых сортов хлеба из цельного диспергированного зерна с введением различных добавок растительного происхождения.
- ДокументІнформаційні комп’ютерні технології як необхідний засіб сучасного навчального процесу у ВНЗ України(2015) Кордзая, Н.Р.Одним зі стратегічних завдань реформування освіти в Україні є формування освіченої, творчої особистості, здатної самостійно мислити, генерувати ідеї, приймати нестандартні рішення. Перед сучасною освітою постає досить масштабне завдання: сформувати у студентів такі вміння, які надали б їм змогу вільно орієнтуватися в інформаційних потоках, здійснювати пошук та опрацьовувати дані та відомості, самостійно конструювати раціональні алгоритми в роботі з інформацією, застосовувати ці алгоритми і прийоми у майбутній фаховій діяльності.