Перегляд за Автор "Кустов, І.О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив воднотеплової обробки зерна на вихід та якість пластівців з голозерного ячменю(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колесніченко, С.В.Метою даного дослідження є визначення впливу ВТО на вихід та якісні властивості ячмінних пластівців отриманих із голозерного ячменю.
- ДокументНові технології переробки вівса(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.Світова промисловість з переробки вівса демонструє тенденцію відходу від традиційних плівкових сортів та переорієнтованість на нові високопродуктивні голозерні сорти, яка більшою мірою відбувається із збереженням традиційного асортименту вівсяних продуктів.
- ДокументОсобливості переробки вітчизняного зерна полби(2015) Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Жара, М.Перспективною культурою для розширення асортименту круп’яних продуктів є зерно полби, яке являє собою особливий сорт пшениці, що характеризується своєрідною морфологічною будовою зерна і колоса, а також невибагливістю до агрокліматичних умов.