Перегляд за Автор "Кушнір, Н.А."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз послуг та якості продукції в закладах ресторанного господарства (ЗРГ)(2015) Кушнір, Н.А.Проведен аналіз послуг та якості продукції в закладах ресторанного господарства на прикладі модельного ресторану. Для проведення аналізу застосовувалися принципи Парето та Ісікави.
- ДокументГлютин як ефективний піноутворювач(2015) Кушнір, Н.А.Мета роботи - вивчення умов використання глютину в якості гідроколоїду при виробництві коктейлів пінної структури.
- ДокументГлютин як запорука здоров’я(2015) Кушнір, Н.А.Дана характеристика білкового складника глютину, отриманого шляхом лужного гідролізу вторинної рибної колагенвмісної сировини.
- ДокументПерспективи використання глютину для кулінарних виробів(2015) Кушнір, Н.А.Сьогодні, коли більшість людей ведуть динамічний спосіб життя і відчувають постійну нестачу часу, актуальною є розробка технології виробництва продуктів із скороченим часом приготування і підвищеною біологічною цінністю.
- ДокументПрактична підготовка студентів спеціальності «Технології харчування» як фактор професійної компетентності(2015) Кушнір, Н.А.Для забезпечення якісної професійної підготовки випускників вищих навчальних закладів (ВНЗ) все більшого значення набуває їх практична підготовка під час навчання. Випускник ВНЗ, який має практичний досвід роботи – більш адаптований до майбутньої професійної діяльності, краще може оцінити професійну ситуацію, знайти альтернативні шляхи її вирішення.