Перегляд за Автор "Масляк, І. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ141611 Спосіб приготування соусу "Дарунок осені"(2020) Козонова, Ю. О.; Масляк, І. В.Спосіб приготування соусу, що включає інспектування, мийку сировини, перетирання, термічну обробку і змішування компонентів, який відрізняється тим, що як компоненти рецептури використовують обліпиху, мед, олію льону, корицю, аніс і кунжут, при цьому перед змішуванням обліпиху перетирають, мед розтоплюють при температурі 27-37 °C протягом 5-10 хв., насіння кунжуту пасерують при 110-120 °C протягом 1-3 хв.
- ДокументСоуси із імуномодулюючими властивостями(2019) Масляк, І. В.