Перегляд за Автор "Новічкова, Т. П."
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенцій(2020) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
- ДокументКваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі(2020) Позекун, В. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Кондитерська галузь, де працює велика кількість фахівців – одна з найуспішніших у харчовій промисловості нашої країни. Для того щоб бути конкурентоспроможним підприємством необхідно постійно підвищувати кваліфікацію персоналу, що приведе до успіху підприємства торгівлі та громадського харчування будь-якого формату, зокрема кондитерської галузі. Розглянуто найбільш поширеними методами навчання на підприємстві.
- ДокументОсновні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України(2020) Манц, М. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Хлібобулочні вироби – продукти найбільш важливі в житті людини, відносять їх до товарів стратегічного значення, продуктів першої необхідності. Розглянуто основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України.
- ДокументОсобливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій(2020) Красна, Н. І.; Кучма, О. С.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.; Левтринська, Ю. О.Мета даної роботи - теоретичний аналіз особливостей функціонування підприємства, а також впровадження кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства.
- ДокументПерспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса(2019) Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В.Готельна галузь в Одеській області в даний час викликає великий інтерес, як в Україні, так і за кордоном. Спостерігається збільшення кількості українських та міжнародних компаній, які намагаються диверсифікувати свій бізнес. Основною причиною такого підвищеного інтересу до Одеського регіону є його багатий рекреаційний потенціал внаслідок унікальних для України природно-кліматичних умов.
- ДокументПорівняльна оцінка якості фіто-чаю у spa-центрі власного та промислового виробництва(2017) Новічкова, Т. П.; Лебеденко, Т. Є.; Каражей, В. А.Метою нашої роботи стала порівняльна оцінка якості отриманого чаю з натуральної подрібненої нами фітосировини і чаю, приготовленого з пакетику.
- ДокументПослуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства(2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
- ДокументПроектування комплексних підприємств харчування при готелі(2017) Ряшко, Г. М.; Новічкова, Т. П.Наведено загальні положення до проектування комплексних підприємств харчування при готелях та порядок розроблення розділів для написання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства». Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, комерційних училищ, що здійснюють підготовку спеціалістів з готельної і ресторанної справи, а також фахівців-практиків, які розробляють проектну документацію щодо створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих об’єктів готельно-ресторанного господарства.
- ДокументСучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності(2021) Лебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.
- ДокументСучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(2020) Єйрушевич, А. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Розглянуто поняття "хлібного сомельє": історія появлення професії, місія, головні проблеми та особливості професії.
- ДокументСучасні тенденції розвитку в готельно-ресторанному бізнесі(2021) Лебеденко, Т. Є.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.Основним завданням фахівців у сфері ресторанного бізнесу стає створення конкурентних переваг та підвищення конкурентоспроможності. Боротьба за кожного гостя вимагає від підприємств готельно – ресторанного господарства модернізації, як в технологіях і обслуговуванні так і в свідомості. Розглянуто інструменти, які ресторатори використовують в конкурентній боротьбі за споживачів. Зроблено висновок, що з кожним роком сучасні тенденції розвитку в готельно – ресторанному бізнесі постійно змінюються в залежності від потреб гостей. Моніторинг ринку, відстеження інтересів та смаків споживачів має велике значення для власників ресторанів та усіх працівників індустрії гостинності.
- ДокументУкраїнська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу(2020) Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.Завдяки безлічі історичних перипетій на території України, цей візерунок взаємних впливів та запозичень неймовірно складний та цікавий і дав свою неповторну різнобарвну картину культури та існування. Не зважаючи на таке розмаїття продуктів і страв є основні елементи, які формують «ядро» української кухні та визначають найбільш характерні риси.