Перегляд за Автор "Нєнова, Г. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ141835 Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів(2020) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.1. Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, яйця курячі (меланж), олію соняшникову, сіль кухонну, натрій двовуглекислий і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці сорту Оксана.
- ДокументВплив борошна з м’якозерної пшениці на властивості напівфабрикатів та якість м’яких вафель(2019) Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.; Мєдвєдь, С. М.
- ДокументВплив борошна з цільнозмеленої пшениці на властивості напівфабрикатів та якість м’яких вафель(2019) Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.; Мєдвєдь, С. М.Для підвищення харчової цінності м‘яких вафель на дріжджах встановлювали доцільність їх виробництва на основі борошна з цільнозмеленої пшениці.