Перегляд за Автор "Офатенко, О. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ42457 Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту(2009) Офатенко, О. О.; Муратов, В. Г.Спосіб автоматичного керування процесом виробництва натурального оцту, що включає вимірювання і регулювання температури культуральної рідини в окислювачі шляхом зміни витрат холодної води крізь теплообмінник окислювача, вимірювання і регулювання рівня в окислювачі шляхом зміни витрат сусла, який відрізняється тим, що вимірюють і регулюють температуру сусла на вході в окислювач шляхом зміни витрат гарячої води крізь підігрівач сусла, вимірюють і регулюють поточне значення концентрації оцтової кислоти в окислювачі та швидкості її зростання шляхом зміни витрат повітря, що йде в окислювач на аерацію, вимірюють поточне значення співвідношення цих витрат повітря з об'ємом культуральної рідини в окислювачі та коректують завдання регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору концентрації оцту пропорційно здобутого цим вимірюванням результату, вимірюють температуру холодної води і коректують настройки регулятору температури в окислювачі пропорційно здобутого цим вимірюванням результату.