Перегляд за Автор "Охотська, М.І."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченні(2015) Охотська, М.І.Досліджувався вплив біополімерного комплексу цукрового буряку (БПКЦБ) на хлібопекарські властивості хліба, виготовленого з його додаванням.
- ДокументЗастосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур(2015) Килименчук, О.О.; Охотська, М.І.; Євдокимова, Г.Й.Зважаючи на те. що найбільш вагомою групою мікроорганізмів у шлунково-кишковому тракті людини є Lactobacillus plantarum метою даної роботи стало дослідження впливу окремих інгредієнтів на їх вирощування у лабораторних умовах, а саме масла амаранту та харчових волокон.
- ДокументФормування екосвідомості у студентів шляхом використання методології біоетики(2014) Охотська, М.І.Аналізуючи та усвідомивши загальний стан, характер взаємовідносин суспільства і природи можна зробити висновок про присутність дисбалансу в їх стосунках. Це викликано багатьма причинами, серед яких є і наслідки науково-технічного процесу, які не завжди є сприятливими для людства. Безумовно, необхідно змінювати екологічну свідомість населення.