Перегляд за Автор "Паска, М. З."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНові тенденції створення жирових продуктів при використанні сировини отриманої від різних видів тварин(2016) Галух, Б. І.; Паска, М. З.Найважливішим напрямком діяльності олійно-жирової галузі України є виконання завдань: розробка та впровадження якісно нових, безпечних харчових продуктів в галузі здорового харчування населення, максимальне використання біологічних властивостей сировини і сировинних компонентів, що сприяють збереженню і зміцненню здоров’я нації.
- ДокументОптимізація рецептури майонезу при збагаченні продуктами бджільництва(2016) Паска, М. З.; Вовк, В. В.Метою роботи є оптимізація рецептури майонезу зі збагаченням продуктами бджільництва.