Перегляд за Автор "Петров, С. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ32222 Спосіб очищення перцю від шкірочки(2008) Петров, С. В.; Безусов, А. Т.; Верхівкер, Я. Г.Спосіб очищення перцю від шкірочки, що передбачає підготовку плодів перцю, обробку їх рідким реагентом при підвищеній температурі і механічне відокремлення шкірочки, який відрізняється тим, що підготовлені плоди перцю обробляють 13-17 % розчином лугу NaOH при температурі 94-97 °С протягом 45-55 секунд, після чого плоди перцю промивають холодною водою, відокремлюють шкірочку і обробляють 5-7 % розчином оцтової кислоти протягом 20-25 секунд та знову промивають холодною водою.