Перегляд за Автор "Пєткова, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання журавлини у виробництві продуктів для харчування вагітних у ІІ триместрі(2018) Пєткова, Н. В.Харчування жінки під час вагітності має забезпечити правильне протікання, сприятливе завершення вагітності і підтримувати оптимальний стан здоров'я жінки, тим самим сприяти нормальному формуванню, зростанню та розвитку плода. Одним із шляхів оптимізації харчування вагітних і забезпечення повного задоволення потреб в харчових речовинах і енергії є використання продуктів спеціального призначення для вагітних і годуючих жінок.
- ДокументЗдоровий спосіб життя як запорука соціальної активності особистості(2016) Пєткова, Н. В.Здоров'я - безцiнне багатство кожної людини окремо i всього суспiльства в цiлому. На збереження здоров'я перш за все впливає спосiб життя, що складає 50%, спадковiсть - 20%, умови навколишнього середовища - 20%, а медичнi послуги лише 10%.
- ДокументОптиматизація процесу екстракцій БАР із журавлини з використанням WEB-додатку(2018) Дец, Н. О.; Дец, Д. В.; Пєткова, Н. В.Метою роботи стала оптимізація параметрів екстрагування біологічно активних речовин із плодів журавлини та отримання екстрактів на основі Vacycinium oxycoccos із застосуванням різних типів екстрагентів для використання у виробництві ферментованих молочних продуктах для харчування вагітних жінок.