Перегляд за Автор "Ревенко, А. А."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив різних факторів на показники якості зерна продовольчої пшениці(2018) Борта, А. В.; Ревенко, А. А.; Подопригора, В. В.Мета дослідження - аналіз впливу погодно-кліматичних і регіональних чинників та особливостей дозрівання на якість зерна пшениці, встановлення найбільш сприятливих умов для формування врожаю з найкращими показниками якості.
- ДокументВплив фракційного складу на показники якості сформованих партій зерна пшениці різних класів(2016) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.Встановлена залежність окремих показників якості зерна пшениці від крупності її різних фракцій, що дозволить формувати партії зерна підвищеної якості та підвищити ефективність використання продовольчого потенціалу зерна.
- ДокументОцінка якості зерна пшениці при формуванні змішаних партій різних класів(2016) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Ревенко, А. А.Метою проведення наукових досліджень є збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи при цьому якість сформованої суміші.
- ДокументПовышение качества партий зерна пшеницы при фракционировании(2017) Борта, А. В.; Станкевич, Г. Н.; Бошканяну, К. А.; Ревенко, А. А.Цель работы - исследование влияния фракционного состава зерна пшеницы на показатели качества формируемых партий целевого назначения.
- ДокументПідвищення ефективності цільового використання партій зерна пшениці(2017) Бошканяну, Х. О.; Ревенко, А. А.Проведено наукові дослідження, метою яких було формування партій зерна різних показників якості і поліпшення економічного ефекту різних класів зерна за рахунок фракціонування. Доведено, що технологія фракціонування зерна дозволяє більш раціонально використовувати технологічний потенціал зерна та його запаси для власних потреб і на експорт.
- ДокументУдосконалення формування партій зерна пшениці цільового призначення(2017) Борта, А. В.; Станкевич, Г. М.; Ревенко, А. А.Метою роботи є дослідження показників якості різних за крупністю фракцій зерна пшениці та сформованих з них партій підвищеної якості, що дозволить збільшити економіч- ний ефект від їх цільового використання.
- ДокументФормування партій зерна пшениці підвищеної якості(2016) Ревенко, А. А.; Бошканяну, Х. О.Проведено наукові дослідження з метою збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи якість сформованої суміші.