Перегляд за Автор "Репчинська, А. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти(2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Караман, Ю. В.; Репчинська, А. С.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти, в якій шляхом введення нових інгредієнтів, забезпечити подовження терміну її зберігання, підвищення біологічної цінності готового продукту, надання йому функціональних властивостей (профілактики стресу).
- Документ138985 Композиція інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off"(2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Репчинська, А. С.; Караман, Ю. В.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни підсолоджувала і виду насіння забезпечити підвищення біологічної і харчової цінності готового продукту та надання йому функціональних властивостей (профілактика стресу).