Перегляд за Автор "Сагаченко, Т. З."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКореляційний аналіз для моделювання процесу виживання мікроміцетів в фруктово–ягідних сиропах(2017) Осипова, Л. А.; Кирилов, В. Х.; Худенко, Н. П.; Сагаченко, Т. З.З метою розробки способів консервування фруктово-ягідних сиропів, які виключають застосування високотемпературної стерилізації та консервантів, визначали виживаність спор цвілевих грибів B. nivea в модельних середовищах з різною концентрацією харчових осмотичне діяльних речовин (сахарози, етилового спирту, лимонної кислоти), чинять при певній концентрації летальну дію на мікроорганізми.