Перегляд за Автор "Статєва, М. С."
Зараз показуємо 1 - 15 з 15
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
- Документ132727 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача та зернового компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту так і для військовослужбовців.
- Документ132729 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якій, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача, зернового компонента і молочного компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
- Документ132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
- Документ132733 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
- ДокументАналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту набору сухих продуктів для військовослужбовців(2018) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.Основне завдання проведених маркетингових досліджень споживчих уподобань полягало у: виявлення соціально-демографічних характеристик споживачів каш миттєвого приготування; вивчення споживчих уподобань респондентів при виборі каш миттєвого приготування для військовослужбовців; виявлення відношення споживачів до системи харчування в польових умовах та існуючого набору сухих продуктів.
- ДокументВдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства України(2019) Значек, Р. Р.; Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.Для забезпечення підтримки рівня продажів та конкурентоспроможності продукція повинна відповідати вимогам замовника або запитам споживачів. Ці вимоги зазвичай включають у нормативно-технічну документацію. Важливими факторами у забезпеченні безпечності харчових продуктів для організму людини є: 1) відповідність складників харчового продукту вимогам, встановленим відповідною нормативно-технічною документацією; 2) забезпечення безпечності харчового продукту можливе лише шляхом закріплення відповідних умов у нормативно-технічній документації стосовно кожного виду харчового продукту. Сьогодні пріоритетними завданнями держави у сфері організації та підтримки раціонального харчування населення є: інформування про склад і безпечність харчових продуктів; задоволення потреб споживачів у повноцінному та безпечному харчуванні; забезпечення доступності харчових продуктів у достатній кількості й асортименті для кожної людини. Вирішення проблеми безпечності та якості харчових продуктів можливо за рахунок інформування населення щодо прав споживачів, а також обов’язків виробників. Це дасть можливість зменшити потрапляння на споживчий ринок України не якісних харчових продуктів.
- ДокументДоцільність використання каш миттєвого приготування у харчуванні військовослужбовців(2016) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.З метою вдосконалювання набору сухих продуктів перспективним напрямом є включення до їх набору харчових концентратів, а саме каш миттєвого приготування.
- ДокументЗначення раціонального харчування в житті людини(2015) Статєва, М. С.Тiльки рацiональне харчування здатне забезпечити оптимальний рiст i розвиток дитини. Рацiональне харчування дає нам максимальну працездатнiсть та хороше самопочуття формує, здоров'я та забезпечує довголiття.
- ДокументКонцепція образу продукції в рекламі у відповідності з споживчими потребами і запитами(2018) Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.; Статєва, М. С.Актуальними стають дослідження існуючого асортименту каш миттєвого та швидкого приготування для подальшого його просування, удосконалення та розширення.
- ДокументМаркетингове дослідження українського ринку тихих вин в умовах пандемії(2020) Лозовська, Г. М.; Статєва, М. С.
- ДокументПокращення асортиментної політики підприємства ПрАТ «Чумак»(2021) Статєва, М. С.; Лозовська, Г. М.
- ДокументРекомендації споживачам, щодо вибору пральних порошків(2014) Статєва, М. С.; Черевата, Т. М.Основну масу синтетичних мийних засобiв складають пральнi порошки. Пральний порошок - це сумiш синтетичних речовин, синтезованих в лабораторних умовах.
- ДокументУдосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців(2016) Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.На кафедрі молекулярної та авангардної гастрономії НУХТ проводиться комплекс досліджень, направлений на вирішення проблем харчування військовослужбовців у сучасних умовах, збалансування нутрієнтного складу раціонів за нормами №1 та №10. Для покращення біологічної цінності харчування науковцями запропоновано використовуватитакі сировинні інгредієнти: зародки пшеничні, пластівці вівсяні та кукурудзяні, рис, арахіс, родзинки, курагу, чорнослив, патоку, мед натуральний та інші продукти бджільництва. Також актуальним напрямком оптимізації раціону військовослужбовців є розроблення галетів із зародками пшениці, які містять усі незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти.
- ДокументУдосконалення асортименту продуктів харчування для військовослужбовців(2016) Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.Дослідження, проведені в Одеській національній академії харчових технологій, дозволили розробити рецептури нових продуктів, що значно розширить асортимент продуктів харчування з підвищеною харчовою і біологічною цінністю для військовослужбовців.